Fa 4 dies - POLÍTICA

L'ajuntament d'Alfés, en quadre

Dos mesos després del relleu en l'alcaldia, el nou equip de govern va detallar en una reunió informativa els reptes de personal, de gestió de residus i financers a què han de fer front. També volen millorar l'organització interna del consistori i potenciar la vida cultural i associativa.

Fa 1 mes - FAUNA

Comença la restauració de l'hàbitat a Mas de Melons per afavorir que s'hi estableixi l'alosa becuda

Acció Climàtica preveu actuar en prop de 300 hectàrees en el marc del projecte europeu Life Connect Ricotí. S’han començat treballs de desbrossament de vegetació i s'estan plantant espècies vegetals com el romaní o el timó. 

Fa 2 mesos - CULTURA

Marina Guiu farà temporada a la sala Fènix de Barcelona amb el monòleg teatral ‘La Muda’

L’espectacle es podrà veure entre el 4 i el 22 d’octubre, de dimecres a diumenge. L’actriu i il·lustradora ha previst que en tres de les funcions hi hagi un col·loqui posterior. Hi participaran les expertes en abús sexual infantil Vicky Bernadet i Carme Diaby, i persones vinculades amb el cas de l'Aula de Teatre de Lleida.

Fa 2 mesos - POLÍTICA

Hilari Guiu (Junts Impulsem - CM) renuncia a l'alcaldia d'Alfés, que passarà a mans d'Independents per Alfés - AM

El qui havia estat alcalde els últims tres mandats fa "un pas al costat" per motius personals, i tampoc continuarà com a regidor. Cap dels regidors de Junts - Impulsem vol assumir el relleu de Guiu. Aquest vespre se celebra un ple extraordinari per designar el nou alcalde, que serà Joel Falcó, tercer membre de la llista vinculada a ERC.

Classificacions de la jornada

Consulta tots els resultats esportius dels equips garriguencs en aquest cap de setmana.

Opinió

Anna Maria Capdevila

L’últim forn de pa

Anna Maria Capdevila

Carla Roca

Deures i drets

Carla Roca

Bernat Morgades

Al Comerç A Borges

Bernat Morgades