SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Detenen dos homes que, presumptament, acabaven de robar en dos establiments

Els Mossos van aturar-los ahir mentre circulaven en bicicleta per la carretera N-240 entre Juneda i les Borges Blanques.

Agents de Mossos d'Esquadra van detenir ahir dilluns dos homes, de 28 i 17 anys, amb domicili desconegut, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força. Al migdia, una patrulla va localitzar entre Juneda i les Borges, a la carretera N-240, dos individus que circulaven en bicicleta i carregats amb bosses voluminoses. Els agents van comprovar que dins les bosses hi havia 15 ampolles petites de cava, dues de licor, una tauleta tàctil i un ordinador portàtil.

Atès que no anaven identificats i no van poder justificar la procedència dels objectes, van ser traslladats a la comissaria de les Borges per identificar-los. Els agents també van fer indagacions per determinar si el material que portaven podia estar relacionat amb algun robatori i, un cop fetes les comprovacions, els Mossos van esbrinar que en un establiment de restauració proper al lloc on havien estat aturats els dos homes, s'havia produït un robatori amb força i que els objectes que portaven els identificats coincidien amb els sostrets. Tots dos van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el delicte.

Posteriorment també es va imputar als detinguts la presumpta autoria d'un segon robatori amb força, comès el mateix dia, en una benzinera de l’N-240. El menor d'edat va quedar en llibertat i lliurat al seu representant legal després de declarar en dependències policials, amb l’obligació de presentar-se davant de Fiscalia de Menors quan sigui requerit. L'altre detingut, que té antecedents, ha passat aquest matí a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.