SALUT
- Redacció / L'Albi

Primer positiu de coronavirus en una defunció a la comarca

Es tracta d'una persona que va morir ahir a l'Albi i que inicialment havia donat negatiu. D'altra banda, hi ha casos positius d'Almatret, Maials i Llardecans.

(foto: Xavi Minguella)

Aquesta tarda s’ha sabut que la persona de l'Albi que va morir ahir tenia el coronavirus SARS-CoV-2. Ingressat per una afecció respiratòria, un primer resultat havia donat negatiu, però altres anàlisis posteriors a la defunció van acabar donant positiu, segons informen fonts municipals. Les autoritats sanitàries ja han contactat amb les persones que van estar en contacte directe amb la víctima per dur a terme els corresponents protocols de confinament estricte.

El difunt, Ramon R., que es va fer popular al desembre arran de l’aparició al programa El Foraster, de TV3, conduït per Quim Masferrer. Usuari de Talma, es va guanyar l’estima de l’audiència per la seva afició a col·leccionar ampolles de colònia.

D'altra banda, hi ha també un cas positiu originari d'Almatret ingressat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, un de Maials a Igualada, on resideix, i un de Llardecans a l’hospital Santa Maria de Lleida. Aquest ultim cas, octogenari, ja estava ingressat per altres malalties prèvies.