COMUNICACIÓ, CORONAVIRUS
- Redacció

[2a EDICIÓ ESPECIAL CORONAVIRUS]

Publiquem un número especial de 26 pàgines, únicament digital i en obert per a tothom, sobre com es viu la crisi a la comarca. Llegiu-lo aquí.

El divendres 20 de març sortia un SomGarrigues especial Coronavirus només en format digital i obert a tothom. Era la primera vegada que fèiem una cosa així, però l'excepcionalitat del moment ho justificava. Calia reduir riscos per a la seguretat dels treballadors, de les seves famílies i de tota persona vinculada a la cadena de distribució del periòdic.

Malauradament, quinze dies després, la situació no ha canviat i el confinament continua sent necessari. Tècnicament i legalment podríem imprimir i repartir, sí, però la responsabilitat ens porta a repetir la mateixa fórmula que el 20 de març, ara amb més pàgines. Hem estudiat alternatives per fer arribar el paper físicament a les vostres bústies i punts de venda, però cap ens oferia prou garanties. Per tot plegat, tant aquesta edició com la següent seran en format digital i obert a tothom, amb la voluntat de fer més accessible la informació en temps de crisi.

.- LLEGIU AQUÍ LA SEGONA EDICIÓ ESPECIAL CORONAVIRUS A LES GARRIGUES

.- DESCARREGUEU-VOS AQUÍ EL PDF (10,7 Mb)