EDUCACIÓ
- Redacció

Edició especial "Coronavirus" Som Canalla

Distribuïm una nova edició de la publicació dels nens i nenes de les Garrigues. Les escoles de la comarca ens expliquen com estan vivint el temps de confinament.

Lail·lustració de la portada és obra de Mireia Turón. FOTO:Arxiu

Els nens i nenes de les Garrigues ja han rebut el seu diari bimestral. Encara que l'afectació derivada pel Coronavirus els hagi deixat sense tornar aquest curs a les aules, des de la redacció de Som Garrigues hem volgut mantenir la publicació, això sí, adaptant el contingut a la contingència i distribuint-lo a través de mitjans digitals, com Issu o en format PDF.

Al número hi podeu trobar dos reportatges especials: el primer explica a la canalla què és el que se sap actualment de la Covid-19, i el segon s'emmarca dins l'espai "Racó dels pares" i pretén donar algunes claus sobre com s'ha gestionat i cap a on pot evolucionar 'l'escola a distància'.

En aquesta quarta edició, en 'espai de l'entrevista hem parlat amb el pediatre Ramon Capdevila, que ens alerta del perill que corren els nens i nens si trenquen les rutines establertes i no fan res per lluitar contra el sedentarisme.

A banda, també hi llegireu l'activitat de les escoles, un conte de Josep M. Anglès, el repàs a una altra professió, passatemps, il·lustracions, etc. 

Us el podeu descarregar clicant als enllaços de més avall.