CULTURA
- Redacció

Heura Gaya i The Denim Rips, al segon volum Estrats de Ponent

El projecte musical impulsat des del Servei de Joventut del Segrià, presenta 22 propostes de músics de la província de Lleida.

El Consell Comarcal del Segrià, mitjançant el Servei Comarcal de Joventut "Jove_Segrià" ja ha seleccionat les 22 cançons que formaran part de la segona edició del CD recopilatori Estrats-Sons de Ponent d'entre les 52 propostes presentades. Entre la més de vintena de cançons, n'hi haurà dos d'arrel garriguenca, 'La teva pell' de la junedenca Heura Gaya i 'You and Me again' dels The Denim Rips, que fa pocs dies també van presentar a través de les seves xarxes socials el videoclip del tema seleccionat a Estrats.

Heura Gaya

A banda dels garriguencs, aquest segon volum inclourà temes originals de les formacions musicals Alidé Sans, AluSpear, BREDDA, Cozmic Jet, Emlan, Fa1na, Uënsdei, Saüc, Esse de la Cinta & Eva RUIZ, Neptú, Rehenes, KOERS, Virtuts Homòlogues, ShadDemn & MalditoMaldows, Moshbowl, Carla Font, Aliens eat Unicorns, TheTargarians, Sexenni i Ester Aventín, Xavier Baró. Així, amb aquest segon volum, el projecte Estrats es consolida com a aparador de l'escena musical lleidatana, refermant l'objectiu de potenciar el suport a l'escena de proximitat per impulsar el territori i el seu teixit cultural vinculat a la producció musical.

The Denim Rips

Segons els responsables, el recopilatori també té la voluntat de generar accions d'apropament del sector de la indústria musical en format de networkings de treball, així com generar xarxa en l'àmbit musical. La iniciativa ha estat finançada un any més per mitjà del Pla Estratègic Comarcal en Polítiques de Joventut del Consell Comarcal del Segrià en la realització de fins a 6.000 còpies físiques del recopilatori, el suport econòmic de la Direcció General de Joventut en el disseny a càrrec de Pau Llop (131.gd), el suport tècnic en la realització del DDP per part de Xavier Esterri (Nomad Studio) i l'acció a escala tècnica de Tole Torelli (LaFamília Torelli) i "Jove_Segrià".