LLEURE
- Redacció / L'Albagés

L'Albagés consulta als veïns si obrir o no les piscines aquest estiu

Si s’obren serà amb una nova normativa per complir les mesures de seguretat i, si no, es dedicarà el cost del manteniment de temporada a millorar les mateixes instal·lacions i reparar algun carrer del poble.

(foto: Aj. Albagés)

Davant l’excepcionalitat del moment derivada de la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de l’Albagés ha decidit fer una consulta entre els veïns del municipi per conèixer la seva opinió sobre la conveniència o no d’obrir les piscines aquest estiu. En cas que l’opinió majoritària sigui obrir-les, es faria sota una nova normativa que permetés complir amb les mesures de seguretat relacionades amb la prevenció de la Covid-19. En cas que els veïns no trobessin oportú obrir-les, el consistori dedicaria el cost del manteniment de temporada a millorar les mateixes instal·lacions i a reparar algun carrer. “Davant una decisió d'aquestes característiques creiem que són tots els habitants del poble, i especialment els que hi viuen regularment, els que han de fer-nos saber la seva opinió”, expliquen fonts municipals.

El procediment de la consulta consisteix en trucar telefònicament als domicilis i fer aquestes dues preguntes: 

- Esteu d'acord en obrir les piscines de l'Albagés en cas que la llei ho permeti?
- En cas afirmatiu, us treuríeu l'abonament?

L’Ajuntament anotarà un vot per casa, de manera que demana que el vot respongui a l’opinió consensuada entre el conjunt de membres del nucli familiar. A més de les trucades telefòniques, s’ha habilitat també una enquesta online, de participació voluntària, amb les mateixes preguntes.

Licitació a Llardecans
L'Ajuntament de Llardecans ha tret aquests dies les bases del concurs per adjudicar el servei de bar de les piscines municipals. Les persones interessades poden consultar les bases al taulell d’anuncis de la web del consistori i presentar candidatura fins el 2 de juny.