SERVEIS
- Redacció / Juncosa

Juncosa tanca uns dies les piscines degut a un nou cas de Covid

L'Ajuntament opta per tancar també el bar del recinte, torna a fer atenció telemàtica a la Casa de la Vila i demana extremar precaucions.

(foto: Arxiu)

Just una setmana després d’haver obert, les piscines municipals de Juncosa han tancat avui. La decisió l’ha pres l’Ajuntament, d’acord amb els serveis mèdics locals, com a mesura preventiva arran de la confirmació d’un nou cas positiu de Covid-19 al municipi. “Ens hem estimat més fer això i que no vagi a més”, ha explicat l’alcalde, Lluís Dalmau, a SomGarrigues. Tant les piscines com el bar del recinte hauran d’esperar sis o set dies a tornar a obrir, un període durant el qual s’esperarà el resultat de les proves que es facin a la gent que hagi estat en contacte amb la persona afectada.

Pel mateix motiu, el consistori tornarà a fer durant uns dies atenció no presencial, només telefònica o per correu electrònic. Al seu torn, l’economat només deixarà entrar els clients d’un en un, amb mascareta i les mesures necessàries i la cooperativa agrícola obrirà el magatzem i la botiga només de 8 a 10 del matí i no es permetrà entrar a les instal·lacions, ja que la compra s’entregarà a la porta. Igualment, es restringeixen les visites a les oficines.

Fins avui, segons dades del departament de Salut, a Juncosa només hi havia un sol cas positiu acumulat, al qual ara s’afegiria aquest altre a falta d’actualitzar el registre. Quant a casos sospitosos, és a dir, amb símptomes però sense un diagnòstic amb prova PCR, durant el mes de juny s’havia passat de 7 a 13.