CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

EnZeL obre una campanya de micromecenatge per al seu tercer disc, que gravarà aquest estiu

Acaba el 10 d'agost i ha de servir per a la producció, gravació, mescla, masterització i edició del disc, que sortirà publicat a la tardor en format EP.

El grup musical EnZeL, que té tres borgencs a les seves files, ha encetat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami que permet comprar anticipadament el que serà el tercer disc de la formació. De moment, totes les cançons estan composades i començaran a treballar els arranjaments amb el productor Jordi Bastida, per finalment gravar el disc a Bucbonera Studios -on ja van gravar el segon- i publicar-lo a la tardor.

L'objectiu de la campanya és aconseguir 3.000 euros abans del 10 d'agost, que han de servir per a la producció, gravació, mescla, masterització i edició del disc, que sortirà publicat a la tardor en format EP. En funció de les aportacions, els mecenes rebran unes recompenses o unes altres, com ara el disc, una samarreta del grup, entrades pel concert de presentació o fins i tot concerts particulars. EnZeL va néixer l'any 2015 i fins ara ha publicat Capità Ibuprofè (2017) i Mel i llimó (2019). En formen part, entre altres, Josep Pagès (bateria), Toni Cambrodí (guitarra) i Roger Cornudella (teclats).