CULTURA

El Centre presenta el llibre que repassa els 25 anys d’excursionisme

La Casa de la Cultura de les Borges Blanques va acollir el passat divendres 14 de maig la presentació del llibre que repassa els 25 anys d’existència del Centre Excursionista Borges Garrigues, a càrrec del seu president honorífic Manel Giné i Ramon Arruifat.

La publicació que ja és a la venda repassa els ets i uts de l’entitat esportiva excursionista de referència a la comarca.

El Centre Excursionista  Borges-Garrigues es va fundar l’any 1982. Des d’aquells engrescadors inicis, pel centre han anat passant gent de les Borges i de la comarca de les Garrigues que han gaudit amb les activitats excursionistes que s’han anat realitzant, des d’excursions a peu i en bicicleta tot terreny, ascensions i escalades i d’altres activitats com el dia de l’arbre i conferències audiovisuals.

Actualment, el Centre està dividit en vuit seccions: Escursions, Barrancs, Raid i Orientació, BTT, submarinisme, marxes i travesses, escalada i espeleologia. Aquest fet dona als seus sòcis la oportuunitat de poder escollir cada activitat que se celbera segons la seua dificultat o durada. La porpera activitat amb majuscules serà la Travessa Borges-Montblanc.