CORONAVIRUS, CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

L'escola de música i la biblioteca de les Borges mantenen l'activitat

El comunicat que va fer ahir l’Ajuntament anunciava el tancament d’equipaments municipals, però des d’aquests organismes es recorda que la seva activitat continua.

(foto: Xavi Minguella)

Tant l’escola de música de les Borges com la biblioteca Marquès d’Olivart continuen amb la seva activitat regular. Així ho han comunicat aquest dimecres les dues entitats, després que el comunicat emès ahir per l’Ajuntament hagués generat certa confusió entre alguns usuaris.

La delicada situació sanitària a les Borges Blanques, on aquests dies s’han registrat les xifres més elevades de contagi de tota la pandèmia, van fer que, ahir, l’Ajuntament emetés un comunicat amb un seguit de mesures a nivell local, entre les quals hi ha el tancament d’equipaments municipals “amb el cessament de les activitats que s'hi desenvolupin”, en referència a cursos formatius, entrenaments esportius o actes culturals. L’anunci no feia esment a l’escola de música o la biblioteca, que són de titularitat municipal i desenvolupen la seva activitat en edificis municipals, de manera que a alguns usuaris els quedava el dubte si també tancaven o no.

Des de l’escola de música es recorda que es tracta d’un centre reconegut pel Departament d'Ensenyament i que, per tant, continuarà l’activitat lectiva com fins ara, de la mateixa manera que el conjunt de centres educatius del país. Els responsables de la biblioteca també han comunicat que, si bé han suspès les activitats del mes d’octubre, el centre continua estant obert com fins ara, és a dir, per encomanar o recollir llibres del servei de préstec.