- Redacció / El Vilosell

[ÚLTIMA HORA] Troben viva la dona que havia desaparegut al Vilosell

Des d’ahir a la tarda, voluntaris i Bombers buscaven la veïna, que havia sortit a caminar i no havia tornat a casa.

Moment que els Bombers evacuen la dona (foto: T.E.)

Pels volts de la 1 del migdia s’ha trobat viva la dona que havia desaparegut ahir als voltants del Vilosell. Alícia Cuadrado, de 72 anys, estava conscient però amb una lleu hipotèrmia i ha estat localitzada per l’helicòpter de Bombers al barranc de Pedrinya, a uns 600 metres al sud del nucli urbà, en direcció als fondos del riu Set. Al seu costat hi havia, també, el gosset amb què havia sortit. Cuadrado és la mare del primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i passa temporades al Vilosell.

Grups de voluntaris i Bombers buscaven la dona des d’ahir a primera hora de la tarda. Després de fer una primera batuda extensiva i haver-ne iniciat una d’intensiva sense èxit, que es va allargar fins ben entrada la matinada, s'ha reprès la intensiva a primera hora d'avui dissabte i, finalment, s’ha localitzat la dona.

A l'operatiu hi han participat unitats especialitzades, incloent Grups de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE), Grups de Recolzament d’Actuacions Forestal (GRAF), Unitats Canines i Suport Logístic, amb un total de 15 dotacions dels Bombers de la Generalitat, juntament amb una desena d'unitats dels Mossos d'Esquadra i la col·laboració d'altres cossos d'emergència (SEM i Creu Roja, entre d'altres).


(imatge: T.E.)


(foto: T.E.)

(foto: Bombers Borges)