- Redacció / Torregrossa

Els Mossos fan acabar una trobada de més de 6 persones en un domicili de Torregrossa

Els fets van ocórrer dissabte a la nit i es van aixecar 8 actes per reunir-se més de 6 persones de diversos grups familiars.

(foto: arxiu)

El passat dissabte, 24 d'octubre, els Mossos d’Esquadra van fer acabar el que han definit com a “festa privada” a Torregrossa. La policia es personar a la trobada que tenia lloc en un domicili a quarts d’1 de la matinada i assegura que hi havia persones de diversos grups familiars. Es van aixecar 8 actes per reunir-se més de 6 persones i no portar mascareta.

Aquesta és una de les tres clausures que han fet els Mossos els darrers dies al Pla d’Urgell. L’endemà diumenge, cap a ¼ de 2 de la matinada, van sorprendre en un descampat entre el Palau d'Anglesola i Bell-lloc un grup de joves amb equips de música als vehicles, un focus i una màquina de fum. Es aquest cas, es van aixecar 14 actes per infracció de la normativa sanitària, per consum d'alcohol a la via pública, per no portar mascareta i per reunir-se més de 6 persones.

L’última actuació d’aquest tipus va ser ahir, a ¼ de 5 de la tarda, en una zona situada al Parc de les Olors de Linyola. Una dotació policial va trobar un grup de persones que, segons explica la nota policial, feien una barbacoa “sense respectar les distàncies, menjant i consumint alcohol”. Es van aixecar 7 actes per incompliment de la normativa sanitària.