SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Detingut un menor a les Borges pel robatori d'un vehicle i la policia en busca un altre

Els fets van tenir lloc ahir al matí, quan dos individus van sostreure un cotxe-furgoneta estacionat davant d'un supermercat. Un va ser reduït i detingut, mentre que l'altre es va escapar i tot apunta que va robar un altre vehicle per fer-ho.

El bloqueig i detenció van ocórrer en aquest punt del Raval del Carme. (foto: A.S.)

La Policia Local de les Borges va detindre ahir al matí un noi de 17 anys, acusat d’haver robat un vehicle. Els fets van tenir lloc al Raval del Carme, quan dos individus van agafar un cotxe-furgoneta que estava estacionat davant del supermercat Condis. El propietari se’n va adonar, va córrer darrere del vehicle i altres persones van aconseguir bloquejar els lladres a l’alçada del semàfor que hi ha uns metres més avall. Segons testimonis presencials, un dels dos joves, menor d’edat, va ser reduït i colpejat, va arribar la Policia Local i el va detindre, mentre que l’altre s’havia pogut escapar. El detingut va ser portat a dependències municipals, on els agents van fer les diligències per robatori de vehicle i per conduir sense tenir carnet, després al Centre d’Atenció Primària (CAP) i, finalment, es va posar en custòdia dels Mossos d’Esquadra.

Tot apunta que l’individu que es va escapar va sostreure un altre cotxe-furgoneta que era a prop, en aquest cas d’una empresa de paqueteria, i va fugir del poble. La policia va trobar el telèfon mòbil del propietari d’aquest altre vehicle prop de Tarrés, segurament llançat per la finestra per evitar ser localitzat, fins que al vespre es va trobar també la furgoneta a l’Espluga de Francolí, amb els paquets a dins. Els Mossos continuen buscant l’autor del robatori.