POLÍTICA
- Redacció

Mercè Rubió i Josep M. Tarragó, els candidats garriguencs d'ERC a les eleccions del 14F

L'alcaldessa de Cervià i l'alcalde de Vinaixa han estat escollits per la militància del partit a la comarca en un congrés extraordinari celebrat de manera telemàtica.

La militància d'ERC a les Garrigues ha escollit Mercè Rubió i Josep Maria Tarragó com els seus candidats a formar part de la llista electoral de la demarcació de Lleida per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. L'elecció es va fer el passat 29 de novembre, en un Congrés extraordinari celebrat de manera telemàtica a causa de la situació provocada per la Covid-19.

Rubió, alcaldessa de Cervià i consellera comarcal, va ser escollida com a primera candidata i, en una segona votació, la militància va triar Tarragó, alcalde de Vinaixa i també conseller comarcal, com a segona persona candidata de les Garrigues. Un cop escollits els candidats i candidates de les 13 comarques de la demarcació electoral de Lleida, una comissió del partit farà una proposta d'ordenació de la llista en base a criteris d'igualtat d'acord amb els estatuts d'ERC i la legislació vigent que, posteriorment, serà ratificada pel Consell Nacional del 12 de desembre. El que sí que se sap és qui encapçalarà la candidatura a la demarcació de Lleida, que serà Marta Vilalta, de Torregrossa [v. SomGarrigues, 541]. Vilalta és actualment portaveu nacional del partit i diputada al Parlament.