COMARCA
- Redacció

Cinquè dia sense tren a les Garrigues

Renfe va suspendre dissabte les línies regionals R13 i R14 entre Lleida i la Plana-Picamoixons el disabte i encara no els ha restablert.

(foto: arxiu)

Els únics trens que fan parada a la comarca, els de la xarxa regional R13 i R14, fa cinc dies que no circulen. Renfe, operadora del servei, va suspendre el dissabte els trajectes entre Lleida i la Plana-Picamoixons a causa de les incidències climatològiques, però aquest dimecres el tram encara continua inactiu i fa les sortides i arribades a Reus o a Valls, segons el cas. Això afecta les estacions de Juneda, les Borges Blanques, la Floresta i Vinaixa, així com les de Vimbodí i Poblet, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Vilaverd i la Riba, a la Conca de Barberà i l’Alt Camp.

La nevada també va afectar la línia R15, que uneix Riba-roja d’Ebre i Barcelona. Aquesta, però, s’ha restablert avui, de manera que la de les Garrigues és ara l’única que resta sense funcionar. La xarxa d’alta velocitat entre Lleida i Tarragona-Barcelona també va quedar alterada per la neu, però es va tornar a posar en marxa el dilluns.