SERVEIS
- Redacció / La Granadella

La Granadella ultima els tràmits per començar a instal·lar una xarxa pública de fibra òptica

l'Ajuntament va fer un sondeig entre els veïns i més d'un centenar de persones van assegurar que farien ús del servei un cop s'hagi instal·lat.

Es preveu que les obres d'instal·lació finalitzin el març. FOTO: Aj. Granadella

L'Ajuntament de la Granadella ja té en exposició pública el projecte d'instal·lació d'una xarxa de fibra òptica de titularitat municipal. Es preveu que les obres  comencin a mitjans del mes de febrer i s'acabin el mes de març.

Segons l'alcaldessa, Elena Llauradó, s'ha optat per finançar la xarxa amb recursos propis per poder tenir més opcions de triar: "No volíem que vingués una gran ope-
radora i ens fixés el preu. Per això, amb la xarxa pública, nosaltres podrem llogar la instal·lació a les empreses que ho sol·licitin i així estimular la competència en el preu final que pagarà l'usuari."

Abans d'emprendre la redacció del projecte, l'Ajuntament va fer un sondeig entre els veïns i més d'un centenar de persones van assegurar que farien ús del servei un cop s'hagi instal·lat. Com en la majoria de pobles garriguencs que encara no disposen d’aquest servei, a la Granadella, fins ara, només es disposava de fibra als edificis públics dependents de la Generalitat.