CULTURA

El Consell obre la convocatòria de la X edició de la Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues

El Consell Comarcal ha obert la convocatòria per a la X Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues que es celebrarà del setembre al novembre del 2010.

L’ens comarcal ja ha obert el període de pres inscripcions per participar en aquesta ronda teatral que porta el teatre als diferents municipis de la comarca. Els grups interessats poden fer les preinscripcions fins als 16 de juliol al mateix Consell Comarcal o a través de la web www.ccgarrigues.com. 

De totes les sol·licituds s’escolliran 10 grups que seran els que participaran en les representacions que es duran a terme als diferents municipis entre els mesos de setembre, d’octubre i de novembre d’aquest any. A més tots els grups participants, pel sol de prendre-hi part rebran 800 euros per a les despeses de desplaçament, muntatges i altres.

Només hi poden participar grups de teatre amateur de l’àmbit dels Països Catalans i les places queden limitades a un màxim de 10 grups, a més han de ser en català i de gènere còmic. Per participar cal omplir una butlleta i fer arribar un CD amb l’obra que es vol representar.