COMARCA
- Arbeca

Avancen a bon ritme les obres del nou consultori mèdic d'Arbeca

Continuen a bon ritme les obres de construcció del nou centre mèdic local, el qual durant aquest 2011 obrirà les seves portes al públic.

Aquest espai de salut, destinat al centre municipal, comptarà amb unes instal·lacions d’uns 350 m², que inclou dues consultes mèdiques, i pràctiques per a residents, dues sales més a cura dels diplomats en infermeria, una sala de cures d’urgència, sala de reunions i conferències, espais de gestió administrativa – programació i sala d’instal·lacions i manteniment, ambla finalitat d’atendre i vetllar per la salut de tots els arbequins i arbequines.

El consultori s’ubica en un espai molt cèntric de la població, per tal de facilitar l’accés del mateix a totes les persones, aquest lloc era un antic cinema en desús que es va enderrocar l’any passat, ajudant així a la recuperació d’un espai púbic i a ordenar de forma més ergonòmica la zona.

L’obra, adjudicada per import de 558.151,10 euros, és promoció de l’Ajuntament d’Arbeca compta amb el suport econòmic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida, que s’impliquen en sufragar els costos en un 50% cadascun dels organismes.