SERVEIS
- Redacció / Puiggròs

L'escola de Puiggròs gestiona el menjador amb una 'app' creada per un alumne d'un institut de Mollerussa

Aquest divendres s’ha firmat el conveni de col·laboració entre l’ajuntament garriguenc i l’escola la Salle per tal que els alumnes puguin completar els coneixements acadèmics amb el desenvolupament d’experiències pràctiques com aquesta.

Les famílies dels alumnes de l’escola Abat Ruera, de Puiggròs, ja no cal que comuniquin a la direcció del centre, a través dels seus fills, que aquests s’hi queden a dinar. Una app que es poden descarregar al mòbil des de la botiga virtual d’Android facilita la inscripció al servei per part de les famílies, la gestió de la llista per part de la direcció, que fins ara havia de passar classe per classe i prendre nota dels apuntats, i també facilita la feina de la secretària municipal, que es pot descarregar directament la llista diària d’inscrits al menjador.

L’app en qüestió, de moment només disponible per a l’escola de Puiggròs, l’ha dissenyat i desenvolupat Pol Mirassó, alumne del cicle formatiu de grau mitjà d'Instal·lacions i Telecomunicacions Informàtiques a l’escola La Salle, de Mollerussa, que ha estat orientat i guiat pel professor d'Informàtica Josep Maria Llubes Clivillé.

Aquest matí, l’alcaldessa de Puiggròs, Montse Ruiz, i el director de la Salle, Llorenç Toldrà, han firmat un conveni de col·laboració per tal que els alumnes del centre mollerussenc puguin completar el coneixements acadèmics amb experiències pràctiques com aquesta. El centre també es compromet a fer el manteniment de l’app. A més de l’alcaldessa, també han assistit a l’acte el regidor d’Educació i, alhora, professor a la Salle, Òscar Ruera i l’alumne Pol Mirassó, que ha rebut un lot de productes de les Garrigues com agraïment.