MOBILITAT
- Redacció

Servei per carretera en un dels trams de la línia R13 de ferrocarril

Obres de millora a la infraestructura obliguen Renfe a fer el transport per carretera fins el 24 de maig entre la Plana-Picamoixons i Sant Vicenç de Calders.

Rodalies de la Generalitat ha informat que des del passat 19 d'abril, el servei de tren de la línia R13, la que uneix Lleida i Barcelona passant per Valls, es fa per carretera entre la Plana-Picamoixons i Sant Vicenç de Calders degut a unes obres de millora en la infraestructura. Aquesta situació es prolongarà fins el migdia del 24 de maig. Renfe assegura que reforçarà la informació als usuaris amb persones d'informació per orientar i guiar els clients i també es reforçarà la cartelleria i els missatges en teleindicadors, estacions, trens i megafonia.

L'R13 és una de les dues línies que passa per les Garrigues, amb dos trajectes diaris per sentit, el de primera hora del matí i l'últim de la tarda en direcció Barcelona i el primer del matí i últim del dia en direcció Lleida. Els altres trens amb servei a la comarca, amb tres trajectes diaris per sentit, corresponen a la línia R14, que passa per Reus i Tarragona.