GASTRONOMIA
- Redacció / Les Borges Blanques

Torna el Vi6, la mostra dels set cellers de les Garrigues

Després que l’any passat s’hagués de fer online, la Bodega de les Borges torna a organitzar la jornada en format presencial, però amb aforament limitat i sense restauradors.

Moment d'una de les edicions anteriors a la Covid. (foto: X.M.)

En la línia d’anar normalitzant progressivament la celebració d’esdeveniments públics, aquest dissabte, 5 de juny, a les Borges Blanques hi ha programat el Vi6, la mostra dels cellers de vi de les Garrigues que organitza la Bodega. A trets generals, la jornada manté el format habitual, en què els responsables de cada celler tenen un espai on serveixen copes als assistents, i hi ha confirmada la participació de tots set, que són Cérvoles Celler, Clos Pons, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Purgatori, Tomàs Cusiné i Vinya els Vilars.

La situació sanitària, però, obliga a introduir algunes mesures, com la limitació de l’aforament, per al qual es demana inscripció prèvia. El topall d’assistents és de 100 persones, aproximadament, i, tot i que hi haurà l’opció de registrar-se in situ, l’organització farà prevaldre la inscripció prèvia, que es pot fer per telèfon (640528235) o per correu electrònic (labodega@labodegaborges.cat). Altres canvis són que, per una qüestió d’espai, enguany no hi haurà parades de restauradors servint menjar i la ubicació, que es preveu que sigui al carrer Santa Vedruna en lloc de la Capella.