SUCCESSOS
- Redacció / Torregrossa

Detingut un noi de Sidamon per agredir un veí de Torregrossa

Dissabte hi va haver una discussió entre un grup de joves i el conductor d’un vehicle, veí de la població, que va haver de ser ingressat pels cops rebuts.

(foto: arxiu)

Els Mossos d'Esquadra van detindre ahir un noi de 19 anys, veí de Sidamon, com a presumpte autor d'un delicte de lesions a un veí de Torregrossa, de 64 anys. Segons fonts policials, dissabte al matí, cap a les nou, es va iniciar una discussió a Torregrossa entre el conductor d'un vehicle i un grup de joves, que va derivar en una agressió greu per part d'un dels nois al conductor, un veí de la població de 64 anys. Com a conseqüència dels cops rebuts, l'home va haver de ser ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova.

La investigació oberta arran els fets va poder determinar la identitat dels joves que van participar en l'incident i qui era el que va causar les lesions a la víctima. Finalment, aquest dimecres el van localitzar i detenir com a presumpte autor d'un delicte de lesions. El detingut passarà properament davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.