LLEURE
- Redacció / Juncosa

Juncosa reobrirà avui les piscines però sense servei de bar pels desperfectes de la nit de dissabte

Un grup de joves vingut d’altres poblacions va deixar vidres trencats per tot el recinte, també dins la piscina, que durant tot el dia d’ahir es va haver de netejar.

(foto: arxiu)

A partir d’aquest migdia els juncosans es podran tornar a banyar, després que l’Ajuntament es veiés obligat a tancar el recinte durant tot el dia d’ahir i part d’avui per netejar i reparar els desperfectes causats per un grup de joves durant la nit de dissabte. Segons fonts municipals, aquests van fer festa al xiringuito del recinte, tot i la limitació d’horaris, i van deixar vindres trencats tant a la gespa com dins de les piscines. A més, a la petita també hi van abocar algun producte que ha obligat a abuidar-la i reomplir-la de nou.

Un cop netejat l’espai, el consistori preveu reobrir-lo aquest migdia, de cara a l’horari de tarda, però sense el servei de xiringuito, amb qui es considera finalitzat el contracte. De moment es descarta denunciar els responsables de l’incident, “perquè no sabem qui són, només que són de diversos pobles”, explica l’alcalde, Lluís Dalmau.