- Redacció / Juneda

El magazín La Mira torna a Juneda per la seva segona jornada sobre fotoperiodisme

Hi participen Pilar Aymerich, Jordi Borràs, Mònica Terribas, Albert Garcia, Laura Saula, Cèlia Atset, Salvador Redó, Oriol Bosch, Carles Rabadà i Xavi Minguella.

(foto: Jordi Borràs)

El magazín digital La Mira té obertes les inscripcions per a la segona edició de Miravisions, una jornada sobre fotoperiodisme que té lloc a Juneda, concretament al Mas de Miravall. Enguany se celebra del 24 al 26 de setembre i hi participen especialistes i professionals com Pilar Aymerich, Jordi Borràs, Mònica Terribas, Albert Garcia, Laura Saula, Cèlia Atset, Salvador Redó, Oriol Bosch, Carles Rabadà i Xavi Minguella, fotògraf borgenc que col·labora amb SomGarrigues.

L’objectiu de Miravisions, segons els organitzadors, és fer xarxa i compartir aprenentatges, experiències i qüestions que generen debats dins del món del fotoperiosime i posar en valor aquesta disciplina. Entre les activitats programades hi ha una conversa entre Pilar Aymerich i Mònica Terribas, una taula rodona sobre els límits ètics del fotoperiodisme, una sobre fotoperiodisme local i un taller de fotografia amb dron. Paral·lelament, s’inauguraran tres exposicions al Complex Cultural de Juneda, dedicades a les obres de Pilar Aymerich, la pandèmia i el confinament vistos per Jordi Borràs i les obres guanyadores del Premi Miravisions. Les exposicions es podran visitar fins el 28 de novembre. Dins de les jornades també està previst entregar els guardons del Premi Miravisions de fotoperiodisme.

La inscripció inclou totes les activitats formatives i àpats de dissabte, l'allotjament, i l'esmorzar i el taller de diumenge.