LLEURE
- Redacció / Les Borges Blanques

Les Borges tindrà un circuit de 'pump track'

Es farà en un terreny municipal del costat de l'aparcament del camp de futbol, per un import de 48.385 euros. Aquest octubre començaran les obres.

L’equip de govern de l’Ajuntament de les Borges adjudica aquest dijous el contracte per construir un circuit de pump track per a patinets i bicicletes en un terreny d’uns 900 m2, adjacent a l’aparcament del camp de futbol, de titularitat municipal. L’obra té un pressupost de 48.385 euros i començarà l’11 d’octubre, primer amb la neteja del terreny i, seguidament, amb els treballs de construcció. Es tracta d’un circuit de salts i peralts que permet fer-hi voltes aprofitant la inèrcia del propi moviment del cos.

Segons fonts municipals, la decisió arriba arran de la petició d’alguns veïns del poble i substituïrà el projecte que hi havia hagut, des de l’any 2015, de fer una pista d’skate a la zona de la Cavalleria. “Quan vam aprovar la modificació de crèdit a l’últim ple ja treballàvem amb la idea d’aquest, perquè creiem que se’n podrà treure més partit, ja que el d’skate no incloïa bicicletes”, explica la regidora d’Esports, Maricel Viladoms, que valora també la proximitat al camp de futbol, de manera que la zona esdevingui un complex esportiu de diverses disciplines. Actualment, a pocs metres han començat les obres de construcció del camp de futbol-7, que tenen un cost de 198.000 euros.