CULTURA
- Redacció

Torna la Mostra de teatre còmic amateur amb 10 representacions

A 10 pobles diferents i amb 10 companyies diferents. L'any passat, degut a la situació pandèmica, només es van poder dur a terme quatre representacions.

(foto: Xavi Minguella)

El 2 d'octubre, a la sala L'Abadia, d'Arbeca, s'enceta la 21a Mostra de teatre còmic amateur de les Garrigues, organitzada pel Consell Comarcal, amb l'obra Si jo fos ric, de la companyia Quadre Escènic Sant Medir. Igual que l'any passat, la programació inclou 10 representacions a càrrec de 10 companyies diferents, a 10 pobles diferents de la comarca. Aquesta vegada, però, es preveu que es puguin dur a terme totes, a no ser que canvïi molt la situació pandèmica, cosa que menys és probable que la tardor passada, quan encara no hi havia cap ciutadà vacunat i les restriccions van fer que només es poguessin fer quatre actuacions.

La que actua a Arbeca és una de les cinc companyies que s'estrenen a la Mostra, que combina la programació amb altres que ja han actuat en anteriors edicions, com és el cas de Teiatròlics, Artística Encert, Maçateatre, Teatre Paranys i Teatre Tàndem. A més d'Arbeca, els municipis que enguany s'han sumat a la iniciativa són el Vilosell, el Soleràs, els Omellons, Cervià, l'Albi, Fulleda, la Granadella, la Pobla de Cérvoles i les Borges Blanques, on es farà l'última representació el 12 de desembre.