SERVEIS
- Redacció / Vinaixa

A punt de reobrir el bar Sol de Vinaixa, ara completament reformat i enfocat a la restauració

S’ha reformat íntegrament i el consistori ha inclòs una clàusula per tal que s'ofereixi un "menú social" per a gent amb ingressos baixos.

(foto: Xavi Minguella)

A principis de novembre obrirà de nou el bar Sol, situat a la carretera de Lleida de Vinaixa, de titularitat municipal, que ha estat completament reformat per part del consistori mitjançant un ajut PUOSC de la Generalitat, d'uns 130.000 euros, i una part d'aportació municipal.

Amb la reforma, segons explica l'alcalde, Josep M. Tarragó, "passem de tindre un bar a tindre un bar-restaurant". I és que la idea, ja inclosa a les bases del concurs per atorgar-ne la gestió, i aprofitant la cuina nova que s'hi ha posat, és que el local també s'enfoqui a servei de restauració. En aquest sentit, el consistori també ha inclòs una clàusula per tal que s'ofereixi un "menú social" per a gent amb ingressos baixos. "Que no sigui només un negoci, sinó també un servei", diu Tarragó. El bar el portaran persones del poble que ara vivien a fora i retornaran a Vinaixa. De moment, el contracte és per a sis anys, prorrogable si les dues parts hi estan d'acord.