COMERÇ
- Redacció / Les Borges Blanques

Els comerciants de les Borges premien els qui més hi comprin

L'Agrupació de Comerciants enceta una campanya per reconèixer la fidelització dels clients als 34 establiments adherits.

(foto: Aj. Borges)

Sota el lema “Soc qui més compra a les Borges Blanques", l'Agrupació de Comerciants de la capital garriguenca ha iniciat una campanya per incentivar les compres al municipi, amb què es premiaran les persones que hagin obtingut més punts als establiments adherits. Per participar-hi, els clients s’han de registrar al web participa.comerciantsborges.cat, escanejar el codi QR que se'ls atorgarà per cada compra superior a 10 euros i així obtindran un punt cada vegada. Igualment, es rebran punts addicionals si la compra es fa a diversos establiments. Quan s’acabi la campanya, els que hagin acumulat més punts rebran algun dels deu premis que ha preparat l’associació.

La campanya va començar ahir, 2 de novembre, i dura fins el dia 30 del mateix mes. Compta amb la participació de 34 establiments de diversos tipus i la col·laboració de l’Ajuntament i el patronat de la Fira de l’Oli.