CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

Tornen els concerts a dins de l'Slàvia, 20 mesos després

Joan Garriga i Majid Fahem faran doblet el 12 i 13 de novembre i el 27 actuaran els barcelonins A Contra Blues. En l’àmbit de la restauració ja no hi ha límit de persones per taula ni un mínim de distància entre taules.

Fahem i Garriga, en un concert a l'Slàvia el 2014. (foto: X. Minguella)

La cafeteria Slàvia, de les Borges Blanques, recupera finalment els concerts dins el local i ho fa, de moment, amb tres actuacions confirmades per aquest novembre. El divendres 12 i el dissabte 13 hi haurà doblet dels músics Joan Garriga (Dusminguet, La Troba Kung-Fu) i Majid Fahem (Radio Bemba, La Kinky Beat), que portaran la rumba i la cúmbia que els caracteritza.

Al cap de dues setmanes serà el torn d’A Contra Blues, una de les millors bandes de blues europees, amb més de 15 anys de trajectòria. L’última vegada que el grup barceloní va actuar a l’Slàvia va ser el 2019 i havia de tornar el desembre de l’any passat, però les restriccions de la pandèmia van obligar a suspendre-ho.

Aquests seran els primers concerts vinculats als sopars de cap de setmana en una relativa normalitat dins de la cafeteria des del març del 2020, quan just abans que esclatés la pandèmia de la Covid hi va haver l’actuació del jotero Hilari Alonso. Des llavors cap aquí s’havien fet concerts a l’exterior, com el de l’estiu de Borja Penalba i Mireia Vives o els vermuts musicals de primavera. Ara, des de mitjans d’octubre s’han aixecat la majoria de restriccions en l’àmbit de la restauració, on ja no hi ha límit de persones per taula ni distància mínima entre taules.