- Redacció / Les Borges Blanques

Talma es fa càrrec del bar del Casal Cívic de les Borges, que estava tancat des d’abans de la pandèmia

De moment, en horari de tarda de dilluns a divendres, però la intenció és ampliar aviat tant els horaris com els serveis.

(foto: M.A.)

L'associació Talma, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i/o risc d'exclusió social, ha iniciat la gestió del bar del Casal Cívic de les Borges, que romania tancat des d'abans de l'esclat de la pandèmia. El servei, del qual és titular el departament de Serveis Socials de la Generalitat, se li va adjudicar l'any passat, però les restriccions en la restauració en van allargar l'obertura fins ara.

De moment, s'ha engegat amb horari de tarda de dilluns a divendres i amb servei de bar i cafeteria bàsic, amb begudes i snacks a preus populars. La intenció de Talma, però, és anar incorporant nous serveis, com per exemple menús diaris o per emportar i ampliar l'obertura també als matins. Segons Rosa Ticó, gerent de Talma, "la voluntat d'aquest nou projecte és que sigui un lloc obert a les persones, un espai intergeneracional, polivalent i acollidor. Actualment, els usuaris d'aquest espai són persones grans, principals beneficiàries del Casal, però l'entitat recorda que està obert a tothom.