SUCCESSOS
- Redacció

Detingut a Lleida un boverenc que va oferir marihuana a policies de paisà

Ha passat a Lleida i, segons la versió policial, primer no li van trobar res, però el van seguir i tenia una bosseta de 153 grams de marihuana al cotxe.

(foto: Salvador Miret/ACN)

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui un home, de 37 anys i veí de Bovera, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets han succeït a primera hora d'aquesta matinada, quan durant un patrullatge preventiu d'una dotació de paisà pel nucli històric de Lleida un home els ha cridat i, a l’apropar-se, els ha preguntat si volien marihuana.

Els agents s'han identificat llavors com a policies, però a l’escorcollar-lo no li han trobat cap substància estupefaent. Com que, segons la versió policial, l’home no portava cap mena de document, l'han traslladat a comissaria per identificar-lo i, un cop fetes les gestiones, ha pogut marxar. “Tot i això, davant la possibilitat que realment tingués la droga amagada en un punt proper al lloc on l’havia ofert, s'ha establert un dispositiu discret de seguiment i a l’arribar al carrer Múrcia han vist que s'apropava a un vehicle i els agents han decidit tornar-lo a aturar. A l’escorcollar el vehicle han trobat, sota el seient, una bossa amb 153 grams de marihuana”. Els agents han detingut, que passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.