COMARCA
- Castelldans , La Granadella

Inauguren nous punts TIC a Castelldans i la Granadella

La Borrassa Rural Lab del Consell Comarcal de les Garrigues continua amb el desplegament la xarxa de Punts Tic a la Comarca, que permetrà la sensibilització i divulgació de les TIC (Tecnologies de la Informació i la comunicació) als ciutadans de la majoria de pobles de Les Garrigues.

Els objectius d’aquesta xarxa és oferir un espai obert a la ciutadania, amb punt de connexió a Internet i una dinamització activa, per tal d’aconseguir, a més de millorar la qualitat de vida de la ciutadania, la millora en la cohesió social i vertebració del territori.

Aquest divendres dia 11 a les 20.00 hores s’inaugurarà el Punt Tic de Castelldans, situat a la Biblioteca, on La Borrassa ja està realitzant actuacions formatives orientades a persones grans i infants de la població. A més, el dissabte dia 12 a les 12.00 hores també s’inaugurarà el Punt Tic de la Granadella, situat al Centre Cívic. En aquest cas l’acte serà presidit pel President de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert.

Aquests Punts Tic, formen part d’una xarxa que permet zones wi-fi a deu poblacions, ja en funcionament a tota la comarca, dels quals s’ha celebrat la inauguració de tres. Aquest espais estan a les Borges Blanques, el Soleràs, Castelldans, el Cogul, els Torms, Fulleda, l’Espluga Calba, la Granadella, Puiggròs i Tarrés.

La Borrassa Rural Lab és un projecte impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues, amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la convocatòria de Ciutats Digitals, i amb el suport de la Diputació i dels diferents ajuntament col·laboradors.