CULTURA
- Redacció / Juneda

L’estigma sobre els trastorns mentals arriba al Teatre Foment de la mà de l’actriu Àurea Márquez

Amb "La dona del tercer segona", una obra de Víctor Borràs dirigida per Ivan Benet i interpretada per l'actriu Àurea Márquez, que es representa el 15 de gener a l’escenari de Juneda.

(foto: Teatre Nu)

El Teatre Foment ha donat a conèixer els següents espectacles de la programació i el primer, el 15 de gener, és “La dona del tercer segona”, una obra de Víctor Borràs dirigida per Ivan Benet i interpretada per l'actriu Àurea Márquez en solitari. L'espectacle es va estrenar a l'estiu en el marc del festival Grec de Barcelona i és un monòleg en el qual una dona parla als seus veïns (el públic), en el que representa ser una reunió d'escala, i els demana un favor relacionat amb l'estigma que arrosseguen les persones amb alguna malaltia mental, com és el cas del seu fill.

A més d'haver actuat en sis pel·lícules, l'actriu Àurea Márquez és coneguda popularment també pels seus papers en diverses sèries de TV3, com Ventdelplà, Kubala, Moreno i Manchón, La Riera o, actualment, Com si fos ahir, on fa el paper de Gemma.