SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Busquen una persona que hauria disparat perdigons des d'un balcó a les Borges

Un ampli dispositiu policial al voltant del bloc del Carme, amb una dotzena d'efectius ARRO i patrulles de seguretat ciutadana, acaba sense haver localitzat l'autor dels fets.

(foto: M.A.)

Gran expectació aquest matí al centre de les Borges Blanques pel desplegament policial que hi ha hagut entre quarts de 9 i quarts d’11 del matí al voltant del bloc de pisos del Carme, a escassos metres de l’ajuntament de la capital garriguenca. Els agents de Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local, han acordonat un tram del carrer Catalunya i el carrer Sant Jaume, on han fet tancar comerços i han fet entrar a casa els veïns que miraven des de finestres i balcons.

Els agents havien rebut l’avís que algú havia disparat amb perdigons des del bloc de pisos i, en un inici, han tallat els carrers esmentats. Almenys dos vehicles han rebut l’impacte dels trets. Posteriorment han arribat dues furgonetes de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) amb una dotzena d’agents, que han entrat consecutivament a les tres escales del bloc, on hi ha una setantena de pisos. De totes tres n’han sortit, però, sense cap persona detinguda, ja que no haurien localitzat l’autor dels fets. Algunes fonts apunten que aquest hauria marxat abans de l’arribada de la policia. Cap a les 11 del matí s’ha donat l’operatiu per finalitzat, però la investigació continua oberta.