SUCCESSOS
- Redacció / El Vilosell , L'Albi

Un detingut dissabte per intentar agredir a un agent dels Mossos després de sortir de la carretera al Vilosell

Poca estona abans havia intentat tallar un pi proper a la zona d'autocaravanes de l'Albi i havia sigut foragitat pels veïns.

(Foto: Imatge d'arxiu de Mossos d'Esquadra)

Un veí de la Pobla de Cérvoles, de 38 anys, va ser detingut dissabte al vespre després de sortir de la carretera amb el cotxe prop del Vilosell. A l'arribada dels Mossos d'Esquadra, el conductor, que segons la policia manifestava símptomes d’embriaguesa, es va negar a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i s’hauria mostrat agressiu, fins al punt d’intentar agredir un agent. 

A l’hora de retirar el cotxe del voral, els Mossos van trobar al vehicle una motoserra, amb la qual la mateixa persona hauria intentat tallar, poca estona abans, un pi proper a la zona d’autocaravanes de l’Albi. La gent que hi havia a l’indret, però, van evitar que acabés de fer-ho i el van foragitar, a més d’avisar la policia.

Una dotació dels Bombers de les Borges Blanques, que s’havia desplaçat primer al lloc de l’accident, es va traslladar després a l’Albi per acabar de talar el pi amb seguretat. L’ajuntament va netejar posteriorment la zona d’autocaravanes. 

L'Ajuntament ha netejat posteriorment l'àrea d'autocaravanes (Foto: S.G.)

Neteja de la zona d’autocaravanes del pi tallat (Foto: F.C.)