SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Mor una persona en un incendi a casa seva a les Borges

Els fets han ocorregut a la mitjanit de divendres a dissabte al carrer Hospital de la capital garriguenca. La víctima tenia 61 anys.

(foto: Bombers)

Un home de 61 anys ha mort aquesta nit de divendres a dissabte en un incendi a casa seva, al número 35 del carrer Hospital, al centre històric de les Borges Blanques. Segons fonts veïnals, la víctima vivia sola. Els serveis d'emergència van rebre l'avís a la mitjanit i els Bombers es van trobar l'incendi a la primera planta de la casa, que va cremar el passadís, on hi havia una estufa de gasoil, i una habitació contigua al complet.

La resta d'estances han quedat totes afectades pel fum i per la temperatura. En una d'aquestes, els efectius dels Bombers van localitzar la víctima i la van evacuar a l'exterior, on va ser atesa pels serveis mèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) però, finalment, en van certificar la mort per inhalació de fum.

En l'extinció del foc hi van treballar set dotacions de Bombers, entre els quals els de les Borges Blanques, que el van donar apagat a les 00.40 hores. A continuació van iniciar maniobres de ventilació i revisió de la casa, que és de planta baixa i dues plantes.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec dels tràmits judicials i de la investigació de les causes de l'incendi. Al lloc també hi van treballar efectius de la Policia Local i dues unitats del SEM.