COMARCA
- Redacció / Arbeca , Les Borges Blanques

Arbeca decreta dos dies de dol per la mort d'un jove del poble en un accident a la C-233

La víctima, de 20 anys, conduïa un cotxe que, per causes que es desconeixen, va sortir de la via, al terme de les Borges. El copilot va resultar ferit i traslladat a l’Arnau.

Lloc de l'accident. (foto: ACN/Laura Cortés)

L’ajuntament d’Arbeca ha decretat dos dies de dol oficial per la mort d’un jove de la localitat la nit del dissabte, en un accident de trànsit a la carretera C-233, al terme de les Borges Blanques. El succès va tenir lloc a quarts de 12 de la nit, en una recta a l’alçada del cementiri de les Borges, pròxima al desviament que va cap a Arbeca.

Per causes que es desconeixen, el turisme que conduïa la víctima va sortir de la via i va xocar contra una tanca. El passatger que anava de copilot va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Arran de l’accident, es van activar sis patrulles de Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers i tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


(foto: Bombers Borges)

L’endemà, l’ajuntament d’Arbeca va suspendre les habituals activitats festives de l’1 de maig com a mostra de condol pel tràgic succès. Durant el dia d’ahir també hi va haver nombrosos missatges de dol, com els de l’institut Josep Vallverdú, centre on la víctima havia estat alumne, de l’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, on havia jugat, o de l’ajuntament de les Borges Blanques. Al lloc de l’accident s’hi han deixat alguns rams de flors.