SUCCESSOS
- Redacció / Alfés

Moren tres motoristes en un accident a Alfés

Per causes que s’estan investigant, han xocat un turisme i dues motos, amb les quals viatjaven les tres persones que han mort. Els dos ocupants del cotxe han resultat ferits.

(foto: Salvador Miret/ACN)

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda hi ha hagut un accident viari mortal a la carretera C-12 a l'altura del punt quilomètric 126.5, entre Alfés i Alcanó. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a 2/4 de 4.

Per causes que encara s'investiguen, han xocat un turisme i dues motocicletes i, a conseqüència de l'accident, han mort els tres ocupants de les dues motocicletes. Dos ocupants del turisme han resultat ferits en estat menys greu.

Arran de la incidència s'han activat quatre patrulles de Mossos d'Esquadra, set dotacions de Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La via està tallada en els dos sentits de la marxa.

Amb aquestes ja són 20 les víctimes mortals que hi ha hagut en l’última dècada al tram garriguenc de la carretera C-12, una de les que registren una sinistralitat més elevada.