CULTURA
- Redacció / Alfés

Alfés s’adhereix al Circuit Urgellenc i projectarà dues pel·lícules l’últim diumenge de cada mes

Va començar ahir i es faran cada vegada dues sessions, una per a públic infantil i una altra per a adults o familiar, a preus populars.

(foto: arxiu)

Ahir, a la Sala del Ball d'Alfés, es van projectar dues pel·lícules, “Tadeu Jones 3” i “Padre no hay más que uno 3”. Són les encetaven el nou projecte municipal de fer cinema l'últim diumenge de cada mes, amb una primera sessió per a públic infantil i la segona per a espectadors adults o famílies, segons el cas.

Aquest és l'acord que ha fet el consistori amb l'empresa Circuit Urgellenc, que ja porta el cinema a molts altres municipis del país. Cada sessió tindrà un preu d'entrada de 5 euros i l'objectiu, segons explica la regidora de Cultura, Veni Ros, és "fer una mica més de vida social i que la gent que no pot anar al cinema a Lleida tingui l'opció al poble".

L'èxit de la projecció de la pel·lícula Alcarràs al juny va esperonar l'ajuntament a engegar aquest cicle, i, si funciona i la gent respon, no es descarta adaptar la sala per fer-la més confortable, un projecte per al qual hi ha el pressupost fet. De moment, s'intentarà que el bar Casal ofereixi berenars per a la sessió infantil.