- Redacció / Les Borges Blanques

Torna la Firra, la mostra de cervesa artesana de les Borges, enguany amb horari reduït

El dissabte 8 d’octubre, al passeig del Terrall. El certamen es va començar a fer el 2014 i es va interrompre el 2020 i 2021.

(foto: arxiu)

Després de dos anys sense celebrar-se, el dissabte 8 d'octubre torna la Firra, la mostra de cervesa artesana que es fa des del 2014 al passeig del Terrall de les Borges Blanques. Enguany, però, no serà tot el dia, com en les anteriors ocasions, sinó que començarà a les sis de la tarda, ja que l'associació Amics de la Cervesa de les Garrigues, organitzadora de la jornada, no pot assumir tota la logística que suposa una jornada de tot el dia.

Al certamen han confirmat l'assistència vuit elaboradors cervesers, tots de les comarques de Ponent. Estarà amenitzat amb música ininterrompudament, amb sessions de tres punxadiscos locals i els concerts de Sonsonite i Rumba Blanca, amb Carlitos Miñarro al capdavant. Igualment, hi haurà rifa, animació infantil i entrepans de brasa per sopar. Aquesta vegada, la Firra compta amb la col·laboració de l'Ateneu Popular Garriguenc, a més de l'Ajuntament.