COMARCA
- Tarrés

Detinguts per intentar robar coure al parc eòlic de Tarrés

Dos homes, de 22 i 33 anys de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona, van ser detinguts el passat 22 de març pels Mossos d’Esquadra per presumptament intentar robar coure en un aerogenerador del parc eòlic de Tarrés. L’avís l’haurien donat alguns treballadors que es movien per les instal·lacions en veure un cotxe sospitós circulant per la zona. Segons la policia autonòmica, els presumptes lladres, que haurien forçat la porta d’un dels aereogeneradors per endur-se tot el cablejat, van fugir en ser sorpresos pels esmentats treballadors.

Finalment, els Mossos els van enxampar a dos quilòmetres del lloc on es van produir els fets, quan circulaven pel quilòmetre 17 de la carretera LV-2014, situada al terme municipal de Tarrés. Segons fonts policials, ambdós tenen antecedents per fets similars, se’ls acusa per temptativa de robatori amb força, i després de declarar van quedar en llibertat amb càrrecs amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge.

Tot i les dues detencions, els treballadors van informar als Mossos de la presència de tres persones en el moment dels fets. Per aquest motiu, la policia no descarta la presència d’un segon vehicle amagat que haurien fet servir per carregar el material i amb el que hauria fugit un dels lladres.