SUCCESSOS
- Redacció / La Pobla de Cérvoles

Entren a robar a dues cases de la Pobla durant la nit de la Castanyada

Els lladres aprofiten que bona part del poble es concentra als actes festius. Aquest estiu i l’anterior ja hi va haver casos similars durant la Festa Major. 

(foto: arxiu)

La nit del passat 31 d’octubre hi va haver dos robatoris en domicilis de la Pobla de Cérvoles, coincidint amb què molta gent del poble es trobava al Casal celebrant la Castanyada. En ambdós casos es tracta de segones residències on en aquell moment no hi havia ningú.

Algunes fonts apunten que a l’estiu ja hi va haver un cas semblant durant la Festa Major i l’estiu passat, un altre, ja que els lladres aprofitarien que bona part dels residents estan concentrats als actes festius per entrar a les cases. Les mateixes fonts indiquen que els malfactors solen buscar cases que, encara que siguin segones residències, hi detectin certa activitat i, per tant, hi puguin trobar diners o joies, ja que a les que estan tancades durant molt temps no hi acostuma a haver aquest tipus de béns. Els Mossos d’Esquadra estan al corrent dels dos fets de la Castanyada.