CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

Les Borges amplia l’oferta escènica amb tallers teatrals per a joves i adults i conferències

Se sumen al club de lectura teatral Llegir el teatre, que enguany arriba a la desena edició. Les inscripcions per a les xerrades i els tallers es poden fer al web de Cultura i a l'Oficina Jove i, les del club, al web i la biblioteca.

Primera conferència d’Emili Baldellou, al Casal Marino. (Foto: Aj. de les Borges)

El director teatral i dramaturg lleidatà Emili Baldellou va impartir el 7 de novembre a les Borges Blanques la conferència Apropant-nos al teatre, la primera de cinc xerrades que conduirà fins al gener dins el cicle Assaborir el teatre.

Aquesta activitat va suposar l'estrena d'un programa d'actes que amplien l'oferta escènica municipal. D'una banda, amb les conferències gratuïtes del dramaturg, que tindran lloc al Casal Marino fins al gener, i que volen ser una "guia iniciàtica per a tots els públics".

De l'altra, amb quatre tallers pràctics, Tècniques o absències de tècniques?, per a joves i adults a càrrec de l'actor i director Eduard Muntada, que van començar el dilluns 14 de novembre i que s'estendran fins al 18 de desembre.  

El programa inclou, per acabar, el club de lectura teatral Llegir el Teatre, conduït per la poeta i dramaturga Meritxell Cucurella-Jorba, i que enguany arriba a la seva desena edició. Les sessions començaran el 25 de novembre amb el comentari de Moriu-vos d’Anna Maria Ricart. 

Les inscripcions per a les xerrades i els tallers es poden fer al web de Cultura i a l'Oficina Jove. Per apuntar-se al club de lectura, és pot fer també al web o a la Biblioteca.