- Redacció / Juneda

Els Mossos comissen vuit bicicletes del mercadet de Juneda

S’ha pogut comprovar que una havia estat robada uns dies abans a Barcelona i ara s’intenta identificar els propietaris de les altres.

(foto: Mossos d'Esquadra)

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de les Borges Blanques han denunciat penalment per furt dos homes que diumenge passat, dia 18, venien bicicletes al mercat setmanal de trastos i objectes de segona mà que té lloc a Juneda. Els agents hi van anar cap a les set del matí, ja que hi havia sospites que en una parada es venien bicicletes de dubtosa procedència i, segons les informacions, els dos homes que la portaven anaven al mercat molt aviat i venien les bicicletes ràpidament, ja que els posaven un preu molt baix.

La presència policial va fer que la majoria de persones que hi havia a la parada per comprar una bicicleta marxessin del lloc. Els Mossos van identificar els dos venedors i aquests no van poder acreditar la procedència de les bicicletes, de manera que se’ls van comissar de manera preventiva. Posteriorment, pel número de sèrie, es va comprovar que una constava com a sostreta quatre dies abans a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Ara, la investigació continua oberta per poder identificar els propietaris de les altres.