SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Detingut un home a les Borges per furtar gasoil

Els Mossos que vigilaven les àrees de servei durant la matinada del diumenge van veure un home que fugia del lloc i una mànega que connectava dos camions.

(foto: arxiu)

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir, a les Borges Blanques, un home de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt. Segons explica la policia, una patrulla de Mossos que la matinada del diumenge vigilava preventivament les àrees de servei va detectar, cap a les tres, un camió mal estacionat i un home vestit de negre que al veure la presència policial va fugir.

Els agents, davant la possibilitat que s'estigués cometent un il·lícit penal, van inspeccionar la zona i van detectar un camió que tenia forçat el dipòsit de gasoil, d'on sortia una mànega per extreure el combustible que anava al dipòsit del camió mal aparcat.

Els Mossos van contactar amb el conductor del camió d’on es sostreia gasoil i aquest va denunciar el furt d'uns 600 litres. Les gestions policials van permetre identificar el presumpte autor, que va ser detingut ahir a la tarda a les Borges i aquest matí ha passat a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.