SERVEIS
- Redacció / Bovera

Torna a obrir el forn de pa de Bovera, un any després que tanqués

Situat a l’antiga cooperativa de consum, és l’únic forn de pa del poble. N’assumeix la gestió una família de Cornudella de Montsant. 

Aquest diumenge, 22 de gener, torna a obrir el forn de pa de Bovera, situat a l'antiga cooperativa de consum. El desembre del 2021, després de molts anys en desús, el consistori el va arreglar i el va arrendar a una parella de Rubí, que es va instal·lar al poble. Un any després, però, el gener del 2022, l'establiment  va tancar i ja no s'havia tornat a obrir fins ara, que se'n farà càrrec una família de Cornudella de Montsant, guanyadora del concurs d'arrendament. Durant aquest temps, els boverencs s'abastien de pa vingut de la Granadella i de la panificadora d'Artesa de Lleida.

Les condicions del contracte són les mateixes que les anteriors, amb la diferència que l'equipament del local ara és de l'Ajuntament, que hi ha fet una inversió. "Si tenim la maquinària nosaltres sempre serà més fàcil trobar gent", diu l'alcalde, Òscar Acero. Els nous responsables obriran de 8 a 2 i, com els anteriors, també faran servei de cafeteria, cosa que, segons l'alcalde, "permet tenir-ho cobert els dies que el bar del Casal estigui tancat".