EQUIPAMENTS
- Redacció / Les Borges Blanques

L’ampliació de la comissaria de Mossos de les Borges, pendent dels pressupostos de la Generalitat

Hi ha una partida de 90.000 euros per instal·lar dos mòduls prefabricats que han de permetre atendre les mancances d’espai que denuncien els sindicats.

(foto: Xavi Minguella)

Els pressupostos de la Generalitat per al 2023, pendents d'aprovar al Parlament, inclouen una partida de 90.000 euros per instal·lar dos mòduls prefabricats a la comissaria de Mossos d'Esquadra de les Borges Blanques que han de permetre atendre les mancances d'espai que fa mesos que denuncien els sindicats i que havien obligat, fins i tot, a habilitar una part de l'aparcament interior de vehicles com a vestidor. Un dels nous mòduls faria les funcions de vestidor de dones, amb la qual cosa s'ampliaria l'actual d'homes, i l'altre es destinaria a menjador, de manera que la sala que ara fa de menjador passaria a ser d'oficines.

Aquesta ampliació va ser un dels punts sobre els quals el departament va informar els representants sindicals a la reunió de la subcomissió d'infraestructures del passat desembre. Amb la futura creació de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) Garrigues-Pla d'Urgell, els agents de les Borges passaran a dependre de Mollerussa, on el 2024 s'ha d'estrenar una de les comissaries més grans de Catalunya. Fins ara, els efectius a les Garrigues estan integrats a l'ABP Segrià-Garrigues-Pla d'Urgell, amb seu a Lleida.