CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

El Centre d’Estudis de les Garrigues recorda els 20 anys de l’entitat i presenta nova revista

En un acte aquest divendres, 17 de febrer, a les Borges Blanques, on intervindran persones que van estar al capdavant de l’entitat als seus inicis.

La publicació recull treballs presentats a la Trobada d'Estudiosos de Bovera.

El divendres 17 de febrer, a quarts de 8 del vespre, el Centre d'Estudis de les Garrigues presenta la seva nova revista, titulada Garriga, en un acte a la sala Maria Lois de les Borges Blanques. Com les anteriors publicacions del centre, aquesta recull les ponències presentades a la Trobada d'Estudiosos de Bovera de l'any passat però també incorpora altres tipus de continguts, com una entrevista a les autores del documental Entre cendres sobre l'incendi del 2019, que es va projectar en primícia a les jornades de Bovera, o tres relats literaris escrits per  l'ocasió per Ramona Solé, Ignasi Revés i Pilar Romera.

L'acte del dia 17 servirà, a més, per recordar els 20 anys de l'entitat, que es va formalitzar el 2003 com a tal, sota la presidència de Fèlix Martín. A tal efecte hi intervindran Josep Rubió, Isidre Pinyol i Vicenç Aguado, tres figures que van estar al capdavant del Centre en aquella època.