EDUCACIÓ
- Redacció / El Soleràs , L'Espluga Calba

Les escoles de l’Espluga Calba i el Soleràs ja podran acollir infants de P1 i P2 el curs que ve

Formaven part del grup de sis centres garriguencs que el curs passat es van acollir al Pla d’integració però llavors no van poder obrir el servei.

(foto: Xavi Minguella)

L'escola Porcel de Cervera, de l'Espluga Calba, i l'escola del Soleràs disposaran d'escola bressol el curs que ve. Així ho han confirmat els dos municipis, que tenen obert el període de preinscripcions per a futurs alumnes de P1 i P2 fins al 20 de març. Els dos pobles formaven part del grup de sis de les Garrigues que el curs passat es van acollir al Pla d'integració de l'etapa inicial a l'escola rural, però l'Espluga finalment no va obrir per manca d'alumnes i el Soleràs havia de fer obres a l'edifici.  

Segons explica el regidor Josep Lluís Cots a Les Borges TV, a l'Espluga hi ha una família interessada. Al Soleràs hi ha sis infants de les edats de P1 i P2 i el consistori farà les obres d'adequació a l'estiu, aprofitant les vacances escolars. Els altres pobles que ja van començar el servei el setembre passat són Bellaguarda, Bovera, Cervià i Torrebesses.